NFZ-DOLNOŚLASKI

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ-DOLNOŚLASKI

Post autor: iwcia »

Laurko!!! Bylam wlasnie w Lwigrodzie, w 2009 roku. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna :D , dobre sanatorium, pokoje ładne, stołowka przyjemna, posiłki dość smaczne, zabiegi mi odpowiadały.W ośrodku, a raczej hotelu, nie ma dancingów, tak jak w innych sanatoriach, ale to nie problem, bo Krynica przepelniona jest takimi lokalami.
Będziesz zadowolona!! Zauważylam,że NFZ dolnośląski często wysyla kuracjuszy do Krynicy, spotkalam tam wielu krajanów.
A co do walizy i przesiadek. Może ktos z naszego forum jedzie w tamte strony? zabrałabys się....
laurka_1351
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 08:16

Post autor: laurka_1351 »

iwcia pisze:Laurko!!! Bylam wlasnie w Lwigrodzie, w 2009 roku. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna :D , dobre sanatorium, pokoje ładne, stołowka przyjemna, posiłki dość smaczne, zabiegi mi odpowiadały.W ośrodku, a raczej hotelu, nie ma dancingów, tak jak w innych sanatoriach, ale to nie problem, bo Krynica przepelniona jest takimi lokalami.
Będziesz zadowolona!! Zauważylam,że NFZ dolnośląski często wysyla kuracjuszy do Krynicy, spotkalam tam wielu krajanów.
A co do walizy i przesiadek. Może ktos z naszego forum jedzie w tamte strony? zabrałabys się....
Miałam właśnie nadzieje że koś z Wrocka jedzie do Krynicy ale jeszcze sie taki chętny nie znalazł :lol:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do 24-go jeszcze dwa tygodnie, może sie ktos odezwie :)
laurka_1351
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 08:16

Post autor: laurka_1351 »

iwcia pisze:Do 24-go jeszcze dwa tygodnie, może sie ktos odezwie :)
Staram się być czujna i prawie codziennie odwiedzam ns 8-) może za parę dni ponowię pytanko o Krynicę .
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Laurko, opowiekm Ci jak było, kiedy jechalam w kwietniu do Dąbek.Szukalam na forum, ponawialam pytanie, trwało to 4 tygodnie i nikt sie nie zgłosił....Ale wyobraz sobie, ze u swojego stomatologa spotkalam osobę, która miała skierowanie do tego samego uzdrowiska na ten sam turnus!. Dosłownie na 5 dni przed wyjazdem. Więc czasami przypadek sprawi,że wszystkouklada sie po naszej mysli.
Powodzenia :D
Moniqa_1970
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2012 22:58
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Moniqa_1970 »

dzi pisze:Podpowiedzią przy pakowaniu bagażu może być Jaś Fasola pakuje się :) Pozdrawiam.
:lol: cenna pomoc przy pakowaniu... niebawem mnie to czeka :lol: dzięki dzi poprawiłeś mój dzisiejszy nastrój ;)
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2013 07:55

Post autor: antygona28 »

Kto czeka na swój przydział... Jaka jest numeracja z NFZ-wrocławia 2013....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam antygona28 :) :kwiat: oraz Wszystkich Dolnoślązaków :)
Dzisiaj mam chyba prawdziwy kosmos 47513 ale niedawno wróciłem z Ustronia :)
Pozdrawiam
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2013 07:55

Post autor: antygona28 »

Witam dolnoślązaków:) Ja już ma swój przydział wyjeżdzam 29 pażdziernika do Szczawno Zdrój....czy ktoś jedzie w tym terminie tam :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Witaj Antygona28 za twoją radą wpisuje sie na nfz dolnośląski. Od 1 lipca zaczynałam z numerem 60953 a dzisiaj mam 57450 :mrgreen: :mrgreen: Czas oczekiwania 23 mies. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ