Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ciekawe zjawisko na NS
Czego tak twierdzę? po lekturze w tematach .Ta sama pisownia w tych samych miejscach znaki interpunkcyjne te same zwroty ,bużki więcej nie zdradzę powęszę poczytam
Kuracjusz54
heh, był czas ze na innych forach tematycznych (nie związanych ze zdrowiem czy sanatoriami) była moda na posiadanie kilku kont,nicków.
Ba, mało tego pamiętam że nie raz i nie dwa że sie prowadziło dyskusje sam ze sobą, przyznaję bez bicia ze też taki byłem hue hue.
klikało sie samemu na kilka nicków jednocześnie tropiąc innych i piętnując publicznie przyłapanych.
A potem wyrosłem z internetowych pieluch. Dziś Hanys to Hanys i innych nie ma.
Ale zauważam że są ciągle jeszcze ludzie w pieluchach którzy sie w to bawią.Niedorośli choć metryka pokazuje inaczej..
Nie wiem jak tutaj ale sporo for,portali ma obostrzenia przeciwko takim "dzieciakom" chroniąc sie przed tym umieszczaniem punktu w regulaminie że jeden IP jeden nick, wielonickowość to stały ban,ukrywanie sie za serwerami proxy czy stosowanie VPN powoduje że nie aktywuje sie w ogóle konta przy rejestracji