Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No zobaczymy jak pojedziemy jak będzie , wszystko do przeżycia, jedynie na trasie może byc troszke lepiej ale jeszcze jest troszkę czasu to albo się uspokoi zima albo dopada
Najważniejszy optymizm,humor ,,,, ciepłe rękawiczki no i jakoś to będzie...a jestem przekonany że będzie rewelacyjnie pod każdym względem,-:pogodowym,zdrowotnym jak i rekreacyjnym.Pozdro.
No czy taki luzik będzie,to się dopiero okaże .Jak przyjdzie się z zabiegów wymęczonym ,jakiś basen zaliczyć,pochodzić trochę po górach ,zagrać w piłkarzyki,-no to nie wiem... a terapia na parkiecie no i w między czasie jakaś kawka to ja nie wiem ,czy to taki luzik,-no ale nic :damy radę
Dzień dobry,
ja też jadę 23.01. do Iwonicza do "Górnika" (jadę z Krakowa) -
co do warunków drogowych, byłem w Sanoku w czwartek, drogi główne czarne - te boczne też - ale prognoza pogody przewiduje na środę 23.01. dla Iwonicza Zdroju tem. w dzień -4 do -8, w nocy - 10 do -15 i opady śniegu.
Myślę że damy rady! Do zobaczenia w Górniku na tańcach (są codziennie).