Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzień dobry
Zwracam się z prośbą do kuracjuszy którzy byli w Bałtyku o informację na temat tego ośrodka.
Czytałam opinie i niestety są one mało zachęcające aby spędzić tam pobyt.
Może ktoś był tam niedawno i powie mi czy coś się zmieniło na korzyść.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Anna-K ja bym nie rezygnował. Wróciłem 15 listopada z sanatorium Trzygłów, które należy do tej samej firmy co Bałtyk, czyli Uzdrowisko Świnoujście S.A. W Bałtyku miałem tylko 2 zabiegi, ale nie słyszałem, żeby ktoś narzekał na pobyt w Bałtyku, lub na bazę zabiegową. Nie wiem kiedy masz jechać, ale my w listopadzie większość czasu spędzaliśmy poza obiektem sanatoryjnym korzystając ze spacerów po promenadzie i plaży w Świnoujściu. Przede wszystkim liczy się mikroklimat, który jest w Świnoujściu, a na brak rozrywek na pewno nie będziesz narzekać. Bałtyk nie jest położony przy samej promenadzie, ale jest w głównym skupisku wszystkich obiektów sanatoryjnych. Wszędzie jest blisko, a do plaży i promenady " rzut beretem ". Gdy bym dostał skierowanie do Bałtyku lub do innego obiektu w Świnoujściu na pewno bym nie zrezygnował. Mogę jechać do każdego z zamkniętymi oczyma. Pozdrawiam, a decyzja należy do Ciebie.