Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Droga Miriam, Jeśli już, to stanąłem w obronie Tego Forum, i Ludzi darzących się szacunkiem.
A tu wyszło,jak na dłoni, do czego może doprowadzić paskudna metoda manipulowania Ludźmi.
Tu nie trzeba wielkiej polityki, wystarczy wrzucić odpowiedni temat, i zabawa gotowa.
Tobie też Miłego dnia
A nam Wszystkim na Forum tylko Miłej Konwersacji we wszystkich tematach
Przypomnijmy sobie czego ten temat dotyczy a zwłaszcza pewnej choroby kobiecej....
many pisze: 30 gru 2018 20:21
zakładam temata bo ze swoich doswiadczen widze ze w sanatorium , po drugim tygodniu kobiety dostaja wscieku macicy i na siłe szukaja faceta aby sie wykazac ze cos złowiły ,,wyscig szczurów jest niesamowity , one biora co jest nie wazny wiek aby zaliczyc i nie byc samej,,
Miriam...co do obrony przyjaciółki, po pierwsze dobrze mieć transparentnych i lojalnych przyjaciół. Po drugie kto mnie zna to wie, że obrony nie potrzebuję. Jak trzeba umiem pokazać pazurki .
I już chyba dosyć tego tematu, zacznijmy dzień z uśmiechem. Szerokim i szczerym. Miłego dzionka wszystkim.
Spoko,spoko,ja nie z tych co to się budoczą ,lecz w zwyczaju mam ,że od ręki wszystko pod maglownicą prostuje.Komfort psychiczny innych i swój szanuję.Tak na marginesie......już widzę tych samców polujacych ,kto by za nich tyłek z kanapy ruszył i browarek odbieral i pilota zostawił.Na szczęście jest jeszcze nadzieją,bo pojedyńcze egzemplarze istnieją