Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mario63 z tym dojazdem byłoby super ale niestety ja nie z tego kierunku Wiozę córkę do Korony Piastowskiej , opinie różne jak wszędzie. Najważniejsze jest towarzystwo ! i tutaj od razu szukaj grupy wsparcia. Ja wyjeżdżam 25.08 , przenocuję i 26.08 powrót
Sorki , Mario63 ! Organizuj sobie dobre towarzystwo i mam nadzieję , że zaszły tam zmiany (NA DOBRE oczywiście!!!) Będę szczera, było to najgorsze sanatorium w jakim byłam . Mimo to życzę udanego pobytu
Zuzazg
... mogę i pojechać przez Poznań..., dam radę!..., nie takie numery przerabiałem!..., jadę 26-go - dzień przed na... rozpoznanie i przetarcie szlaku!...
mario63 pisze:... mogę i pojechać przez Poznań..., dam radę!..., nie takie numery przerabiałem!..., jadę 26-go - dzień przed na... rozpoznanie i przetarcie szlaku!...
Przetrę Ci szlak, bo ja jadę przed południem w niedzielę 25 sierpnia 2013 To co, że w dwie różne strony jedziemy, ważne że z jednego województwa ruszamy w swoje trasy (mazowieckie się kłania)
mario63 pisze:... mogę i pojechać przez Poznań..., dam radę!..., nie takie numery przerabiałem!..., jadę 26-go - dzień przed na... rozpoznanie i przetarcie szlaku!...
Przetrę Ci szlak, bo ja jadę przed południem w niedzielę 25 sierpnia 2013 To co, że w dwie różne strony jedziemy, ważne że z jednego województwa ruszamy w swoje trasy (mazowieckie się kłania)
...no nie, ja z lubelskiego, ale możemy do jednego trafić?!..., przecież mogę pojechać 2 dni wcześniej i przez Ino...!...
Mario Już czas powoli zakończyć pakowanie i w drogę
Życzę Tobie udanej kuracji, trafionych i skutecznych zabiegów, pogody i super towarzystwa
Masz pozytywne nastawienia i poczucia humoru też Tobie nie brakuje zatem kuracja powinna być ze wszech miar udana