Krynica Zdrój MSWiA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Re: Krynica Zdrój MSWiA

Post autor: alka50+ »

Ricardo....wrócę..wrócę hihi już w przyszłym Roku... :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

alka50+ pisze: 20 gru 2018 16:03 Ruda.. :o znowu wyjazd...dobrego przydziału. :serce: :serce: Trzymam kciuki. Miło Wszystkich wspominam...poopowiadałam o spotkanych fajnych Osobach, we Wrocławiu, tutaj mojej Rodzinnce na Zielonej Wyspie. Zakotwiczyłam u Nich w Dublinie i na Święta i Nowy Rok. Też uważają,że z Takimi Osobami trzeba to zabisować...a póki co odbieraj Ruda i oczekujący wieści z wymarzonymi turnusami. Pozdrawiam Grono NS. :kwiat: :kwiat:
Witaj Alu :kwiat: tym razem nie chce głośno mówić, czym mnie fundusik uszczęśliwił. Z tego wynika, że im podziękuję. Nie jestem jeszcze tak zdesperowana, żeby brać ochłapy. Za to, co by mnie kosztowało, dołożę i pojadę do betonu ;) w Kołobrzegu, i wtedy zabisujemy 8-) Radosnych Świąt dla Ciebie i Całej Rodzinki🎄🎁😘
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Ruda...oby tak nie było z tą zmianą... :D Na pocieszenie zapraszam /z Osobą towarzyszącą/w karnawale do Kgu. Mieszkam w centrum więc na tańce można w szpilkach w każde miejsce . Również ciepłych Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie i Wszystkich z forum NS którzy to czytają. Bogatego Gwiazdora . :serce: :serce: :serce:
forumowicz

Alu :kwiat: dzięki :serce:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Ruda czekaj na mnie też chce do Kołobrzegu 8-)
Awatar użytkownika
Ricardo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2015 19:39
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Ricardo »

Powoli ,powoli i po kolei dziewczyny :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

My bardzo powoli... :lol: już tak czekamy od 2017 :roll:
forumowicz

Atinko, ja to pojadę, ale prędzej do Honolulu :roll: a tam NFZ nie przydziela ;) :lol: :lol: ale na Ciebie będę czekać :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

ruda pisze: 16 gru 2018 16:46 Fionko, wystąpiłam o przesunięcie terminu. Zobaczę jak ustisunkuje się do mojej prośby fundysik :lol: Pozdrawiam :kwiat:
JEST Sposób na KRYNICĘ ZDRÓJ

Należy jako współistniejące schorzenie podać ..Nadciśnienie
Gwarancja odrzutu bo jak wspominałem w samym tylko 2018 kilka Osób ,które nie poinformowały Miały PROBLEMY KARDIOLOGICZNE.

Sam chciałem po latach odwiedzić jako Kuracjusz i gdy tylko podałem informację o Nadciśnieniu Tętniczym to od razu dostałem informacje ..polecamy inne miejscowości.

A Kto dziś nie ma podwyższonego -Jedyna sprawa musi być POTWIERDZONE i Leczone.

a co do Kołobrzegu ,BETONU i Tańców to myślę i to coraz intensywniej ........
Pytanie tylko kiedy pokój będzie wolny Bo Kołobrzeg nie przeżyje takich Dwóch ....musimy w odstepach ,aby..
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2020 12:11
Podziękowano: 2 razy

Post autor: olikkk »

Witam Forumowiczów 😊
Dawno nikt tu nie pisał, dlatego proszę osoby, które ostatnio były w sanatorium MSW o opinię, jak teraz wygląda w tym sanatorium.
Czy pokoje już są wyremontowane i jak tam jest w ostatnich miesiącach w kontekście kovidu.
Pani z NFZ mnie zapewniała, że będziemy zadowoleni.
Sporo jednak w necie negatywnych opinii z wcześniejszymi datami, dlatego chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda dziś.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ