Krynica Zdrój MSWiA
-
forumowicz
Re: Krynica Zdrój MSWiA
Witaj Alualka50+ pisze: 20 gru 2018 16:03 Ruda..znowu wyjazd...dobrego przydziału.
![]()
Trzymam kciuki. Miło Wszystkich wspominam...poopowiadałam o spotkanych fajnych Osobach, we Wrocławiu, tutaj mojej Rodzinnce na Zielonej Wyspie. Zakotwiczyłam u Nich w Dublinie i na Święta i Nowy Rok. Też uważają,że z Takimi Osobami trzeba to zabisować...a póki co odbieraj Ruda i oczekujący wieści z wymarzonymi turnusami. Pozdrawiam Grono NS.
![]()
![]()
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
JEST Sposób na KRYNICĘ ZDRÓJruda pisze: 16 gru 2018 16:46 Fionko, wystąpiłam o przesunięcie terminu. Zobaczę jak ustisunkuje się do mojej prośby fundysikPozdrawiam
![]()
Należy jako współistniejące schorzenie podać ..Nadciśnienie
Gwarancja odrzutu bo jak wspominałem w samym tylko 2018 kilka Osób ,które nie poinformowały Miały PROBLEMY KARDIOLOGICZNE.
Sam chciałem po latach odwiedzić jako Kuracjusz i gdy tylko podałem informację o Nadciśnieniu Tętniczym to od razu dostałem informacje ..polecamy inne miejscowości.
A Kto dziś nie ma podwyższonego -Jedyna sprawa musi być POTWIERDZONE i Leczone.
a co do Kołobrzegu ,BETONU i Tańców to myślę i to coraz intensywniej ........
Pytanie tylko kiedy pokój będzie wolny Bo Kołobrzeg nie przeżyje takich Dwóch ....musimy w odstepach ,aby..
Dawno nikt tu nie pisał, dlatego proszę osoby, które ostatnio były w sanatorium MSW o opinię, jak teraz wygląda w tym sanatorium.
Czy pokoje już są wyremontowane i jak tam jest w ostatnich miesiącach w kontekście kovidu.
Pani z NFZ mnie zapewniała, że będziemy zadowoleni.
Sporo jednak w necie negatywnych opinii z wcześniejszymi datami, dlatego chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda dziś.
Pozdrawiam