Krynica Zdrój MSWiA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Krynica Zdrój MSWiA

Post autor: Fionka »

Janku , zgadzam sie z Tobą w 100 % . Krynica jest naprawdę cudna , jest gdzie spacerować . Znajdą się ścieżki dla kochających ciszę i uroki przyrody , jak i dla amatorów aromatów spalin :lol: Właśnie dzisiaj w nocy wróciłam z Krynicy i już bym mogła wyruszyć tam z powrotem . Wojskowy jest naprawdę chyba jednym z najlepszych obiektów , natomiast Continental niestety wymaga generalnego remontu. Nie pomoże mu obecnie ani basen ani nowiutka kaplica . Byłam gościnnie w jednym jak i w drugim . Continental posiada nieproszonych gości w postaci małych czarnych pełzających stworków. Co zaś tyczy się Łysego , to szkoda maszerować pod górę . Bez Łysego to ponoć nie to samo . Teraz lokal świeci pustkami .Dla mnie Krynica jest super .
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Teraz jest troszkę spokojnie ze względu na post do którego ludzie gór i Bieszczad podchodzą poważnie a w związku z tym mało jest barów z tańcami co powoduje lekką nudę wieczorami szczególnie jeśli ktoś nie potrafi sobie zorganizować innej rozrywki.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Fionka pisze: 15 gru 2018 21:30 Janku , zgadzam sie z Tobą w 100 % . Krynica jest naprawdę cudna , jest gdzie spacerować . Znajdą się ścieżki dla kochających ciszę i uroki przyrody , jak i dla amatorów aromatów spalin :lol: Właśnie dzisiaj w nocy wróciłam z Krynicy i już bym mogła wyruszyć tam z powrotem . Wojskowy jest naprawdę chyba jednym z najlepszych obiektów , natomiast Continental niestety wymaga generalnego remontu. Nie pomoże mu obecnie ani basen ani nowiutka kaplica . Byłam gościnnie w jednym jak i w drugim . Continental posiada nieproszonych gości w postaci małych czarnych pełzających stworków. Co zaś tyczy się Łysego , to szkoda maszerować pod górę . Bez Łysego to ponoć nie to samo . Teraz lokal świeci pustkami .Dla mnie Krynica jest super .
Fionko, nie strasz😱 Co prawda wystąpiłam o przesunięcie terminu, ale czy zmienią mi ośrodek, tego nie jestem pewna. Żebym dowiedziała się wcześnie o tych stworkachj, to bym zakombinowala na ciśnienie, ale teraz musztarda....
W ogóle do Krynicy czuję uprzedzenie.
Dzięki za wszystkie podpowiedzi. :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum