HOTEL Olecko
-
marcingromek
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2017 19:51
- Staż sanatoryjny: 2
Re: sanatorium HOTEL Olecko
A mnie tam dobrze było...możę dlatego ,żę nie jestem jeszcze tak mocno chory i dodatkowy wypoczynek potrafiłem /liśmy/ sobie zorganiazowac...zawsze coś tak każdemy nie pasuje....W Polańczyku np.było super ale niektórym nie podobało się /a tak było codziennie/,żę lekarz z pielegniarką chodzili po pokojach i sprawdzali....
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: sanatorium HOTEL Olecko
Mam prośbę do wszystkich, żeby nie nazywali tego obiektu sanatorium. Chyba zwrócę się do MODERATORA, żeby usunął to słowo z tytułu tematu i pozostawił nazwę Hotel Olecko. Pozdrawiam
-
forumowicz
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: HOTEL Olecko
Bibi ja już odpuściłem i nie komentuje wpisów pracowników tego ośrodka, ale jeżeli ktoś będzie używał bezprawnie słowa" sanatorium" i robił reklamę takiemu obiektowi, to będę wnioskował do moderatora o sprostowanie tytułu tematu. Dotyczy to wszystkich obiektów, które nie znajdują się na listach polskich sanatoriów i uzdrowisk. Dzisiaj nie jest problemem ustalenie jak zarejestrowany jest dany obiekt i jaką działalność gospodarczą może prowadzić. Chciałem złożyć podziękowania dla moderatora za szybką reakcję w tej sprawie.
-
mat89