Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam,
ja zaczynam po 20 listopada to widze ze co niektórzy będą już po.
Pytanko mam czy jest czas na spacery ?Jadę z zusu wiec nie wiem ile zajęć..czy jest czas na spacerki i gdzie polecacie spacerkowac
Czy jest szansa na pokój jednoosobowy ?odpłatnie czy za free?
Isadora76 pisze: 04 lis 2018 16:02
witam,
ja zaczynam po 20 listopada to widze ze co niektórzy będą już po.
Pytanko mam czy jest czas na spacery ?Jadę z zusu wiec nie wiem ile zajęć..czy jest czas na spacerki i gdzie polecacie spacerkowac
Czy jest szansa na pokój jednoosobowy ?odpłatnie czy za free?
Miejsc do spacerowania jest dość dużo, najwięcej czasu na spacerki to niedziela i może sobota bo zabiegi są do 14, jest kilka tras ja dzisiaj z kolegą zrobiliśmy 10 kilosów(a można i więcej), co do pokoju to już niech wypowie sie ktoś co jest z ZUSu. A najlepiej zadzwonić do recepcji i zapytać się czy jest taka szansa na pokój.