Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
chris1101 pisze: 19 lis 2018 22:46
Hej Jacko
Jeśli z Zus to chyba od 27, bo tak zaczyna się turnus , chyba ze zaczynasz z obsuwą.
Skąd będziesz jechać?
Pozdrawiam
A ja nie wiem jak się te turnusy zaczynają ale w piśmie mam od 29.01 i z lubelskiego będę podążał. Różnica może być w schorzeniu i stąd może inny termin.
Pozdrówki
Teraz koleżanka tam jest.Tego dnia przyjęto łącznie 10 osób. Trochę nie dobrze.Jak ja byłam z dużą grupą to następnego dnia było spotkanie organizacyjno-informujące.O sieci.romingu.strefy granicznej.psychologu.bibliotece.wi-fi. Co robić gdy......i przydatne inne info.
chris1101 pisze: 20 lis 2018 13:53
To z jednej strony dobrze, bo gdyby wszyscy w jednym dniu by się rejestrowali....
Tak przynajmniej nie będzie tłoku ( taką mam nadzieje )
inny termin mają Ci ze schorzeniami ruchowymi , inny Ci z psychosomatyki i jeszcze inaczej rozpoczynają się turnusy z NFZ