Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
JoannaJoanna pisze: 07 lis 2018 20:13
złożyłam ponad dwa tygodnie temu skierowanie na kardiologie i nadciśnienie to czas oczekiwania 22 miesiące liczę na Ciechocinek ewentualnie naleczow . w jakie miejsca wysyła nasz nfz z kardiologii właśnie ktos może wie ? pozdrawiam
Witam Ciebie Joanno
Ja na podobne schorzenie dostałam przydział do Nałęczowa 2 lata temu.
Zauważam ze kolejka w NFZ pomorskim sie wydłuża ,ja skladałam wniosek końcem lipca tego roku i miałam informacje 21 miesięcy czas oczekiwania
Pozdrawiam
Witam składałas również na kardiologie ? mnie bardzo zależy na Ciechocinku Nałęczów na drugim miejscu . Wróciłam obecnie z Ciechocinka i jestem w nim zakochana