Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zagląda ... Powiem tak akuratnie wczoraj zawoziłem mojego kumpla do sanatorium do Polanicy . Cały budynek .. i ośrodek położony jest na zaciszu . A jak wracałem .. to miałem po drodze podjechać do Stróż i wizualnie ośrodek ładny (małe balkony- jak to można tak nazwać heeh) Tyle że miejsce jest nie ciekawe ... Za duży ruch samochodów . Do środka nie wchodziłem wiec nie umiem ocenić. Mam tam termin na 23 luty .. prawdopodobnie będę jechał samochodem Mam wolne miejsca co to zabrania . Wiecej informacji na Forum w dziale " Wyjeżdżam na Sanatorium" a i jadę 23 lutego b.r.
Witam wszystkich kuracjuszy.Tosia nie wybaczyła by mi że sie nie odezwałem na forum jak było w sanatorium w Stróżach otóż krótko mówiąć było wspaniale i tylko wielka szkoda że trzeba było wracać.Byłem tam od 4 do 27 stycznia i to były niezapomniane chwile.,zresztą dużo by gadać na ten temat i wszystko to co mówiła mi Tosia w 100% znalazło swoje potwierdzenie.Jeśli ktoś ma szczegółowe pytania dotyszące pobytu i osrodka udziele niezbędnych informacji.Pozdrowienia dla wszystkich nie łammcie się i uwieżcie mi że pobyt w sanatorium bedziecie jeszcze długo wspominać
"Ktosiu"-jeżeli jesteś w posiadaniu jakichkolwiek zdjęć to bardzo roszę o przesłanie ,co prawda otrzymałam już dwa zdjęcia od Stefani(pozdrawiam; ) ale może Ty będziesz miała inne ujęcia ,które bardziej mnie przekonają do tego ośrodka pozdrawiam
Wysłałam ci Ulik daj znać czy doszły.Maszkowski napisał że było ok z czego się niezmiernie cieszę mam nadzieję że już ludzie jadący tam nie będą się tak bardzo stresować.Pozdrawiam
Oj Karola nic nie mówiłaś że chcesz zdjęcia a Ty też się nic nie odzywasz.Już myślałam że o mnie zapomniałaś.Jeśli chodzi o spotkanie to jestem gotowa w kazdej chwili czekam z niecierpliwością.Buziaki Pa