Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wojtek dobrze gada i inni też
Może być tak, że to właśnie lekarz będzie czekać na przybycie ostatniego pacjenta nawet do godz. 20-tej i tak też było
A z tymi pokojami to... było już tak, że kilka dni przed terminem turnusu dostałem mailowo potwierdzenie z podaniem numeru pokoju i godziny od której mogę się wprowadzić
Powodzenia życzę
Witam. Ja stawiłem się jako pierwszy z całego turnusu w sanatorium o 7.30 i dzięki temu dostałem np. masaż których to zabiegów lekarz miał do rozdzielenia 5 na 50 kuracjuszy. Jeszcze, to,że otrzymałem jedynkę w zacisznej części obiektu, a nie od ulicy i nie w studiu. Liczy się też to, że byłem pierwszy w kolejce do lekarza. O godz. 9,30 miałem już załatwione wszystkie formalności związane z zakwaterowaniem, lekarzem, pielęgniarką, i rezerwacją stolika na stołówce. Czyli opłaca się wcześniejszy przyjazd do sanatorium.