Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy JANTAR w Dziwnówku w/g mojej oceny jest to najlepszy ośrodek tego typu w jakim byłem i o jakim słyszałem. Dla niektórych złą wiadomością będzie jak powiem że nie odpuszczą Ci żadnego zabiegu ale warto chodzić bo są profesjonalne. Posiłki rewelacja obiekt super czysty i przytulny. naprawdę ogólna ocena 10/10. Telewizor płatny ale nie ma go kiedy oglądać. Przy okazji lody w kamieniu Nad Mariną rewelacja 15/10. przy okazji pozdrawiam wszystkich uczestników z turnusu 07.10.2018