Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja byłam ... w maju 2015
Krys .... nie wiem czy gratulować , czy współczuć ...... opinie sa bardzo różne , zależy co kogo interesuje .... gdybyś potrzebował jedynkę , można zarezerwować , ale są takie z widokiem na góry i takie z widokiem na śmietnik .... zatem dopytaj
Na kiedy masz przydział
Genia 14 listopad już dzwoniłem co do jedynki na razie jestem w tym przydziale powiedziała pani ale to może się zmienić jak będą prywatne wykupy bo wiadomo mają pierwszeństwo.jak tam baza zabiegowa czy trzeba dochodzić czy na miejscu?a interesuje mnie wszystko nie jestem znów taki wybredny.Wiesz jedynka to plus i minus zależy na kogo się trafi jak na kogoś super to nawet dwujka jest ok no zawsze razem można pogadać i wybrać się gdzieś pozwiedzać Szczawnice mam tu na myśli koleżeństwo nic więcej hahaha.pozdrawiam
Wszystko masz na miejscu .... zabiegi , stołówka ..... ja na nic nie narzekałam .... nie ma kontroli pielęgniarek ok 22 ,
Też nie jestem zwolenniczką jedynek , a w trójce byłam tam z wyboru , chociaż więcej pokoi to dwójki
Jechałyśmy w busie z Krakowa we trzy do Dzwonkówki i tak zostałyśmy i było super