Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
spacerek super, trochę wieje i tak chłodnawo ale energicznie ruszając się nie odczuwa się zimna .
Dzisiaj u mnie to deszcz z gradem padał , to pewnie z tych górek ciągnie
Bibi.......... a ja ganiałam po mieście i mnie wiatr "przenicował". Nawet grzanie na fuul w aucie nie pomogło, wróciłam do domu skostniała. Jakoś jeszcze ubioru nie dostosowałam do takiej zmiany pogodowej
No. baaaaaa........... tylko dlatego taką herbatkę teraz popijam
Nie wiem jak Wy, ale na mnie dziś ta pogoda działa wkurzająco. Nie lubię takich nagłych zmian pogodowych..... gdzie te łagodne przejścia z lata do jesieni i z zimy do wiosny? Teraz to 30, a na drugi dzień 10........
Dobry wieczór
Pogoda zmienna , różne anomalie
Jeszcze będzie ,jesienna ładna pogoda ,przecież kuracja
Bożenko kibicujemy herbatka z prądem
Jawa z grzybkami zawitał ,więcej nie pozostawił
Dobranoc pogaduchy