Lądek zdrój jan jubilat wolnosci 4a turnus wrzesien

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Niechcepodawac
Na forum od: 18 lip 2018 19:09
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Lądek zdrój jan jubilat wolnosci 4a turnus wrzesien

Post autor: Niechcepodawac »

Hej szukam osob wyjezdzajacych wevwrzesniu do ladka zdroj na turnus w jubilacie. Moze ktos tez jedzie?
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Re: Lądek zdrój jan jubilat wolnosci 4a turnus wrzesien

Post autor: Bietka »

Jadę na ten turnus od 4 września do Jubilata z Warszawy. Trochę się obawiam bo opinie takie sobie, ale mam nadzieję, że są przesadzone a dobre zabiegi ewentualnie je zrekompensują.
Pozdrawiam i do zobaczenia
John2306
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2018 09:10
Staż sanatoryjny: 19

Post autor: John2306 »

Witaj, byłem w Jubilacie dwa razy wprawdzie z ZUS i to sobie chwalę. Przy przydziale pokoju proś o 3 piętro tam komfort pokoi jest(był) lepszy. Lądek bardzo pozytywnie wspominam , chociaż słyszałem , że Zdrojowa jest zamknięta. W Lądku jest co robić tylko trzeba dobranej grupy i siły. Jeżeli lubisz chodzić na tańce to polecam Sielankę gdzie facet pięknie śpiewał rosyjskie piosenki. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Ja niestety w pażdzierniku jadę do Krynicy.
sebas52
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2018 17:44
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: sebas52 »

Byłem w lądku ,na 3 piętrze kwaterują osoby z dolegliwościami psychicznymi a stołówka jest na 1 piętrze więc polecam 1-2 piętro-mnie o zdanie nikt nie pytał więc nie wiem czy jest prawo wyboru,ale można zapytać....Winda jest strasznie wolna i 4 osoby to tłok.Poza tym wszystko ok ,żabka ok 300m od jubilata 400-500m lokale które przywrócą chęć do życia ,ok 1 km do banku w którym można doładować portfel .A kasiorka się przyda ,bo menu ,jak i racje nie powalają .Ale ogólnie fajne miejsce .Ważna sprawa tv płatne ,a na ubiór do kriokomory wydałem 80 zł ,więc warto zabrać swoje, maseczka ,rękawiczki ,podkolanówki ,i jeszcze coś ,ale nie pamiętam chyba opaskę na uszy warto sprawdzić ,bo 90% dostaje kriokomorę .Pozdrawiam i miłego pobytu
John2306
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2018 09:10
Staż sanatoryjny: 19

Post autor: John2306 »

Myślę , że pomyliłeś psychiczne z psychosomatycznymi. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

Dobry wieczór, ja mieszkałam na trzecim piętrze, a leczę się na kręgosłup.
sebas52
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

John2306 pisze: 27 sie 2018 20:52 Myślę , że pomyliłeś psychiczne z psychosomatycznymi. Pozdrawiam
Przepraszam .Psychosomatycznymi.
sebas52
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Lisa pisze: 27 sie 2018 21:32 Dobry wieczór, ja mieszkałam na trzecim piętrze, a leczę się na kręgosłup.
Witam .Być może za Mojego turnusu tak było .Ja też kręgosłup ,ale podczas mojego pobytu nie znałem nikogo z tego piętra kto odwiedzał by zabiegi na kręgosłup ,ani ortopedyczne.3 piętro ,to raczej kuracjusze którzy nie mieli problemów z poruszaniem się.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ