Budowlani Szczawnica
Budowlani Szczawnica
-
kuracjusz amator
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 maja 2013 14:07
Re: Budowlani Szczawnica
Chyba masz w domu willę z basenem to jeśli tak, to faktycznie może być nieciekawie w sanatorium
-
forumowicz
-
kuracjusz amator
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 maja 2013 14:07
I jakie wrażenia po dalszym pobycie? DalejJoanna 71 pisze: 27 wrz 2017 21:31 Jestem aktualnie na turnusie sanatoryjnym w Szczawnicy Budowlani, powiem krótko pokoje 1 osobowe i 3- osobowe wszystkie od strony skarpy fatalne, ciemne, zimne z widokiem na krzaki, z drugiej strony pokoje 2 - osobowe z pięknym widokiem na góry ale nie te pokoje są najgorsze - jedzenie jest wręcz koszmarne, jestem tutaj pierwszy dzień może później będzie lepiej.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ostatnio byłam na turnusie gdzie jedzenie było wyśmienite,a i tak znaleźli się mocno niezadowoleni i narzekający.
- Alex373
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 19 sie 2018 13:22
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
To było chyba w 2012 roku, kiedy była zima stulecia. Miałyśmy pokój na rogu i trochę szyby nam zamarzały. Ale w pokoju (o dziwo) aż tak zimno nie było (mimo -20 stopni na zewnątrz).
Jedzenie było takie sobie wg kuracjuszy, moje wegetariańskie było na początku wręcz tragiczne (kluski i jajka rządziły), raz nie wytrzymałam i wyszłam ze stołówki - i akurat spotkałam panią doktor. I od tej pory moje było rewelacyjne
Warunki mieszkaniowe w porządku, było czysto, zabiegi na miejscu, więc generalnie na plus.
Położenie na górce też fajne, bo widoki piękne i na szlaki blisko.