Rabka Zdrój Olszówka Pawilon A. Zus 04.06.18

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
senssei
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2018 20:51
Staż sanatoryjny: 30

Re: Rabka Zdrój Olszówka Pawilon A. Zus 04.06.18

Post autor: senssei »

Wróciłem 27 czerwca z z Olszówki pawilon A. Byłem tam 24 dni. Poznałem fajne osoby i tylko dlatego nie wystawię jednoznacznie negatywnej opinii o tym miejscu. Jeśli ktoś lubi piękne góry, jest w miarę zdrowy, może dużo chodzić po ostrych wzniesieniach, nie zależy mu na basenie, nie lubi tańczyć i chętnie zrezygnuje z piwka po kolacji a sanatorium wspólnie z dziećmi jest o.k , to miejsce dla niego.
Szybki Rysiek
Na forum od: 09 lip 2018 13:46

Post autor: Szybki Rysiek »

Wyjeżdżam do sanatorium Olszowka pawilon A 23 lipca z okolic Wałbrzycha. Ktoś jedzie ? Po drodze mógłbym zabrać.
senssei
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2018 20:51
Staż sanatoryjny: 30

Post autor: senssei »

Wróciłem 27 czerwca z z Olszówki pawilon A. Byłem tam 24 dni. Poznałem fajne osoby i tylko dlatego nie wystawię jednoznacznie negatywnej opinii o tym miejscu. Jeśli ktoś lubi piękne góry, jest w miarę zdrowy, może dużo chodzić po ostrych wzniesieniach, nie zależy mu na basenie, nie lubi tańczyć i chętnie zrezygnuje z piwka po kolacji a sanatorium wspólnie z dziećmi jest o.k , to miejsce dla niego.
Aneta Ho
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2017 22:37
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Aneta Ho »

Czyli nuda ?Jest jakiś pinp pong ?,internet ?nie ma gdzie tańczyć?
Szybki Rysiek
Na forum od: 09 lip 2018 13:46

Post autor: Szybki Rysiek »

Czy zaglada tu ktoś kto wyjeżdża do Olszowki na turnus 23 lipca?
Jak tak to niech się odezwie z kąd jedzie , może pociągiem ? To gdzie wsiada .