Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam norb
U mnie nie było problemu , mogłam wybrać gdzie chciałam oprócz morza. Słyszałam , ze aby jechać nad morze lekarz wypisujący wniosek powinien zalecić morze wtedy prawdopodobnie się dostanie . Ja już odliczam dni do wyjazdu do Cieplic zaczynam 17 sierpnia :)
Pozdrawiam !!
Taka tam To znaczy że sama powiedziałaś gdzie chcesz jechać,czy dali jakieś konkretne do wyboru.Muszę się przygotować na rozmowę,nie lubię być zaskakiwany
Hej Może ja trafiłam na taką miłą panią w moim ZUS-e, nie wiem czy w każdym to stosują. Pokazała mi mapkę Polski z wszystkimi ośrodkami i powiedziała ze mam wybrać gdzie chcę jechać. Na takie coś nie byłam przygotowana bo w sumie pierwszy raz wybrałam się do sanatorium i pierwszy raz załatwiałam te sprawy bez pytania kogokolwiek jak to przebiega. Powiedziałam jej, żeby mi coś poleciła i zaproponowała Cieplice (prawdopodobnie fajne zabiegi ), czy będę zadowolona to napiszę po powrocie
Pozdrawiam.
Dzięki Trochę mnie podbudowaliście.Te Zusy to jak Lotto,jak dobrze trafisz(na lekarza)to wygrałeś.Szlag człowieka trafia czy to ZUS czy NFZ żadnych reguł,trza trafić na humor jakiegoś lekarzyny,bo to on pan rozdawnictwa