Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Myślę, że masz rację. Wszystko będzie zależało od ludzi , których spotkamy. Jak do tej pory , a jadę po raz 6 z ZUS wyjazdy były bardzo fajne. Niestety nie ma co porównywać Wieńca do Lądka, Cieplic czy Krynicy.
Ja byłam w sanatorium raz i było to Koleczkowo, wieś zabita dechami, ale ludzie byli super i tym sposobem wyjazd był super. Niestety w Wieńcu będę bez samochodu, który jak piszą niektorzy bardzo się tam przydaje.
Nie przejmujcie się. Zajęcia zaczynamy od poniedziałku. Czyli sobotę mamy na zakwaterowanie, lekarza, rozeznanie terenu a wieczorem tańce.W niedzielę po obiedzie wypad do Ciechocinka na fajfy , zwiedzanie kurortu , kolacja we własnym gronie i powrót. Poniedziałek zajęcia od śniadania do kolacji z przerwami.W przerwach można zaplanować sobie np. basen lub spacer po tej dużej miejscowości. Ponadto oferują za dodatkową opłatą wycieczki, chociaż z tego co czytałem to w Wieńcu za wszystko trzeba płacić. Planuję zabrać ze sobą rower więc będę mógł robić wypady do Włocławka.
Głowy do góry jakoś przeżyjemy.