Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za informację. Już nie długo sami się przekonamy jak jest naprawdę w ,, Wiśle ". Ale jak wspomniałem już wcześniej nasz turnus napewno będzie udany
WISŁA SANATORIUM UZDROWISKOWE IWONICZ ZDRÓJ
- tico22
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 sie 2016 16:35
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 2 razy
Re: WISŁA SANATORIUM UZDROWISKOWE IWONICZ ZDRÓJ
Witam, reasumując ,, nasza Polska rzeczystość ". Jedziemy na kurację w celu poprawy naszego zdrówka a w rzeczywistości w większości ośrodki są niewystarczająco dofinansowanie a co za tym idzie wyposażone w odpowiedni sprzęt do rehabilitacji. Również niektóre zabiegi są dla nas niedostepne, szkoda tym bardziej, że np. kriokomora naprawdę jest skuteczna.
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za informację. Już nie długo sami się przekonamy jak jest naprawdę w ,, Wiśle ". Ale jak wspomniałem już wcześniej nasz turnus napewno będzie udany
- jeni42
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2013 10:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: WISŁA SANATORIUM UZDROWISKOWE IWONICZ ZDRÓJ
hej, Ilonka chyba korzysta z uroków Iwonicza i nie miała czasu odpisać, ale na pewno od marca nic się nie zmieniło...
Też sądzę, że nasz turnus będzie super, w końcu my tam będziemy, więc nie ma innej opcji
Pozdrawiam J
Też sądzę, że nasz turnus będzie super, w końcu my tam będziemy, więc nie ma innej opcji
Pozdrawiam J