Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeszcze jedno Andziu-Duża Prośba o relację z przebudowy Żegiestowa Zdroju-polska firma braci Cechini wykupiła Zdrój i trwa jego odbudowa-ciekaw jestem czy już skończona i jak to wygląda-widziałem ruiny jakie kupili-podobnie jak Wiktora-to co z niego zrobili to jest Mistrzostwo Świata urodziłem się w Galicji i ciągnie wilka do lasu-Sentyment pozostał,Pozdrawiam Budujące jest to że to Polski kapitał i inwestują w swoim rejonie-Chwała im za To że ten Zakątek Małopolski staje się jeszcze PIĘKNIEJSZY
Witam miałem jechać w marcu tamtego roku do Wysowej ale kolidowało to z terminem operacji a gdy przedstawiłem zaświadczenie ze szpitala to mnie nfz olał i wywalił z kolejki zamiast przesunąć termin i mógł rehabilitować się po operacji. Znajoma była późnym latem i była bardzo zadowolona ze spokoju i pięknych widoków zwłaszcza że liście zaczęły zmieniać kolor. Natomiast w zimie to jest problem zwłaszcza dla osób z uszkodzonym narządem ruchu. Pozdrawiam an.