Jaki szlafrok do sanatorium?
- jania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 paź 2017 15:47
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Jaki szlafrok do sanatorium?
Czyli każdemu wedle potrzeb
i jak komu pasuje.Bez szlafroka mogę wytrzymać,ale jasieczek musi być 
- Bozena321
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
Widocznie polskie sanatoria-to daleka droga do standardów europejskich. Ja wyraziłam swoją opinię na ten temat co mnie spotkało. Każdy do walizki pakuje to co chce. Pozdrawiam 
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Temat fajnie rotuje
Zapodałem go znajomemu ,który jest Dystrybutorem właśnie Plaszczy Kapielowych czy Szlafroków
w kilku podstawowych kolorach nie koniecznie Białych
Hitem stają się płaszcze w kolorze ..Szarym oraz Habrowym choć wszystko zalezy od upodobań Osoby zamawiającej .
Pani menager zazyczyła Sobie 500 sztuk ..Bordowych !!!! Fajnie będą się prezentować tam Panowie w tak meskim kolorze
W perwnym obiekcie Pan zadał pytanie czy możliwa jest dotawa 100 płaszczy w kolorze seledynowym bo wtedy będa mieli pewność ,że nie będa im ginęły szlafroki ??
Oczywiście dobry płaszcz czy szlafrok wytrzyma nawet 3 lata użytowania czyli ponad 60 prań i wtedy napewno zarobi na kolejny
Zapodałem go znajomemu ,który jest Dystrybutorem właśnie Plaszczy Kapielowych czy Szlafroków
w kilku podstawowych kolorach nie koniecznie Białych
Hitem stają się płaszcze w kolorze ..Szarym oraz Habrowym choć wszystko zalezy od upodobań Osoby zamawiającej .
Pani menager zazyczyła Sobie 500 sztuk ..Bordowych !!!! Fajnie będą się prezentować tam Panowie w tak meskim kolorze
W perwnym obiekcie Pan zadał pytanie czy możliwa jest dotawa 100 płaszczy w kolorze seledynowym bo wtedy będa mieli pewność ,że nie będa im ginęły szlafroki ??
Oczywiście dobry płaszcz czy szlafrok wytrzyma nawet 3 lata użytowania czyli ponad 60 prań i wtedy napewno zarobi na kolejny