OODNAJDZMY SIE
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: OODNAJDZMY SIE
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 253 razy
- Podziękowano: 137 razy
Powiedziano mi , że nie ma pewności , że ja to ja
Nawiążę do tego , co pisze Felice ..... byłam w siedmiu ośrodkach , ale tylko właśnie w Sasance , na zabiegówce proszono .... np. pani Gienia , jeśli zdażyło się , że były dwie Gienie
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
To przypadki incydentalne oczywiście.
Bogutka
-
forumowicz
natychmiast odwiedziłam swój Bank i poleciłam przelać pieniążki w/w osobie. Po kilku dniach otrzymałam telefon z Banku czy mogą udostępnić moje namiary bo Pan X chciałby mi osobiście podziękować za zwrot pieniążków. Finał był taki ,że otrzymałam przez pocztę kwiatową piękny bukiet róż z miłym liścikiem . Nie powiem to było bardzo miłe z Jego strony.
-
forumowicz
albom blondyn , albo policjantGIENIA pisze: 07 cze 2018 08:40 I co w tym Waldek dziwnegobyłam osiem razy , ale w siedmiu ośrodkach
![]()
![]()
-
forumowicz
ja bym natychmiast zaprzestał znajomości z tym bankiempeonia1959 pisze: 07 cze 2018 14:22 Kilka miesięcy temu zorientowałam się ,że na moje konto wpłynęła emerytura pewnego Pana z Wrocławia ( 2800 z groszami )![]()
natychmiast odwiedziłam swój Bank i poleciłam przelać pieniążki w/w osobie. Po kilku dniach otrzymałam telefon z Banku czy mogą udostępnić moje namiary bo Pan X chciałby mi osobiście podziękować za zwrot pieniążków. Finał był taki ,że otrzymałam przez pocztę kwiatową piękny bukiet róż z miłym liścikiem . Nie powiem to było bardzo miłe z Jego strony.![]()
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Trochė to dziwne bo w przelewach emerytur nie ma dla kogo tylko skąd No i numer świadczenia. Skąd bank wiedział dokąd ma odesłać? Na jaki numer konta?