OODNAJDZMY SIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: OODNAJDZMY SIE

Post autor: Felice »

Sanatorium ma gdzieś nasze dane osobowe....wszystko o nas,czasem nawet z jednostkami chorobowymi jest na karcie wykładanej na stolikach i mogą to przeczytać wszyscy. Dla mnie to śmieszne jest takie udawanie.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Każde wejście pracownika sanatorium w zbiór danych osobowych zgromadzonych przez sanatorium zostawia ślad w sieci. Nikt nie będzie ryzykował za ładny uśmiech, czy czy inne profity utraty pracy i pociągnięcia do odpowiedzialności karnej. Moim zdaniem nie ma takiej opcji, że uda się uzyskać numer telefonu , czy inne dane od pracowników sanatorium. Może przed wejściem w życie RODO, ale nie w tej chwili. :|
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Dziękuję Wszystkim serdecznie za zainteresowanie moim problemem .

Powiedziano mi , że nie ma pewności , że ja to ja ;) .... ale jeśli osobiście zjawiłabym się w Sasance , okazała dokument tożsamości , to być może otrzymałabym pomoc :)

Nawiążę do tego , co pisze Felice ..... byłam w siedmiu ośrodkach , ale tylko właśnie w Sasance , na zabiegówce proszono .... np. pani Gienia , jeśli zdażyło się , że były dwie Gienie ;) dodawano numer pokoju .... był bezwzględny zakaz używania nazwisk .... w innych ośrodkach proszono z imienia i nazwiska :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

byłaś Gienia w siedmiu , a staż masz osiem ;) :mrgreen:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

I co w tym Waldek dziwnego :roll: byłam osiem razy , ale w siedmiu ośrodkach :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Gieniu, w mojej pracy zdarzały sie telefony w celu odnalezienia kogoś dawno zaginionego. I zdarzało się, nie zawsze bo to delikatna materia wymagająca wielkiej ostrożności - ze prosiłam zainteresowanego o podanie kontaktu i przekazywałam go osobie szukanej. Decyzja należała do szukanego co z tym zrobi.
To przypadki incydentalne oczywiście.
Bogutka
forumowicz

Kilka miesięcy temu zorientowałam się ,że na moje konto wpłynęła emerytura pewnego Pana z Wrocławia ( 2800 z groszami ) :D
natychmiast odwiedziłam swój Bank i poleciłam przelać pieniążki w/w osobie. Po kilku dniach otrzymałam telefon z Banku czy mogą udostępnić moje namiary bo Pan X chciałby mi osobiście podziękować za zwrot pieniążków. Finał był taki ,że otrzymałam przez pocztę kwiatową piękny bukiet róż z miłym liścikiem . Nie powiem to było bardzo miłe z Jego strony. :kwiat:
forumowicz

GIENIA pisze: 07 cze 2018 08:40 I co w tym Waldek dziwnego :roll: byłam osiem razy , ale w siedmiu ośrodkach :lol: :lol:
albom blondyn , albo policjant :lol: :lol: ;)
forumowicz

peonia1959 pisze: 07 cze 2018 14:22 Kilka miesięcy temu zorientowałam się ,że na moje konto wpłynęła emerytura pewnego Pana z Wrocławia ( 2800 z groszami ) :D
natychmiast odwiedziłam swój Bank i poleciłam przelać pieniążki w/w osobie. Po kilku dniach otrzymałam telefon z Banku czy mogą udostępnić moje namiary bo Pan X chciałby mi osobiście podziękować za zwrot pieniążków. Finał był taki ,że otrzymałam przez pocztę kwiatową piękny bukiet róż z miłym liścikiem . Nie powiem to było bardzo miłe z Jego strony. :kwiat:
ja bym natychmiast zaprzestał znajomości z tym bankiem :!:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

A co ma do tego bank? Błąd popełnił ten kto wysyłał,czyli ZUS albo inne biuro emerytalne.
Trochė to dziwne bo w przelewach emerytur nie ma dla kogo tylko skąd No i numer świadczenia. Skąd bank wiedział dokąd ma odesłać? Na jaki numer konta?
ODPOWIEDZ