LATO 2013
Re: LATO 2013
..........Oj jak moje oczy marzą za pięknym widokiem ,plaża ...piasek .....moje zmęczone ciało za cieplutką wodą ...a umysł aby mógł powrócić do równowagi
Kiedy ten prawdziwy wypoczynek
...Nie narzekam ...tylko czasem tesknię za beztroskim odpoczynkiem i swoistym poczuciem wolności

Oj tak Yoko........... Beztroskie lata odbijają się echem w mojej głowie. Wystarczyła spontaniczna decyzja i już za chwilę spakowana biegłam przed siebie, czy to w pobliskie góry czy w daleką podróż. Wystarczył weekend na beztroskim szaleństwie, a człowiek nabierał sił, dystansował się do wszystkiego, radość i spokój na nowo gościła w sercu.
Teraz to już nie takie proste. By gdzieś "wypaść" trzeba sporo wcześniejszego planowania, organizacji, nie ma miejsca na spontaniczność i stwierdzenie "jakoś to będzie".ale wodę i piasek czuję pod stopami
miłego dnia 
Teraz to już nie takie proste. By gdzieś "wypaść" trzeba sporo wcześniejszego planowania, organizacji, nie ma miejsca na spontaniczność i stwierdzenie "jakoś to będzie".ale wodę i piasek czuję pod stopami
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Dzisiaj zerwałam kolejna kartkę z kalendarza trójdzielnego i jak pod sierpniem zobaczyłam napisane WRZESIEŃ....to mi się zrobiło słabo i odechciało mi się pracować
......mam nadzieję, ze mi zaraz przejdzie po napatrzeniu się na twój o