Polanica Zdrój -Wielka Pieniawa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
kamyk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2018 14:04
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Polanica Zdrój -Wielka Pieniawa

Post autor: kamyk »

Darku, dziękuję za dużą garść informacji. Obawiałam się tych paru godzin po przyjeździe, ale teraz wiem, że nie ma czego :)
Można wiedzieć, na którą z diet się zdecydowałeś? I czy da się wyżyć bez opcji 'all inclusive'? ;)
I jeszcze jedno, o której miej więcej kończą się zabiegi? Będzie to moja pierwsza wizyta w tym rejonie i chciałabym popołudniami ruszać w Sudety, o ile czas pozwoli.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

kamyk pisze: 13 maja 2018 13:43 Darku, dziękuję za dużą garść informacji. Obawiałam się tych paru godzin po przyjeździe, ale teraz wiem, że nie ma czego :)
Można wiedzieć, na którą z diet się zdecydowałeś? I czy da się wyżyć bez opcji 'all inclusive'? ;)
I jeszcze jedno, o której miej więcej kończą się zabiegi? Będzie to moja pierwsza wizyta w tym rejonie i chciałabym popołudniami ruszać w Sudety, o ile czas pozwoli.
..Szczerze .

Można wytrzymać na diecie oferowanej -ale widać ,że Ci którzy dokupuja odwiedzaja niedaleką Biedronkę chyba ,że po cos innego.
Zdaję sobie sprawę ,że po opłacie wszystkich opłat dodatkowe prawie 200 złotych może nadwyrężyć budżet-ale.....

Zabiegi teoretycznie rozpiska jest do godziny 15,00 w tygodniu
choć w sobotę basen z gimnastyką miałem na 15,30

Popołudniu ..Niestety Kolacja może ograniczyć 17,30.... o cholera to 8 minut temu było rozpoczęcie ...
Awatar użytkownika
kamyk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2018 14:04
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2