ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
JerzyP
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 18:18
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: JerzyP »

Witaj Aniu 52 :D
Jak tam u Ciebie ten tydzień. U mnie fatalnie, spadły tylko 154 numerki :( To i tak lepiej od "spadku" w listopadzie 2017, wtedy było tylko 66 spadków. Jak na razie do "wylotu" mam 45 496 numer, a jak Ty? Jednak najważniejsze, byle tylko udało się doczekać, czego wszystkim kolejkowiczom życzę :lol:
Pozdrawiam serdecznie :)
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2017 14:04
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Pietka 50+ »

Dzień dobry .....ubyło 130 numerów ..... i tyle w temacie :shock: zwalę to na długi weekend ... taka pocieszajka
Ania52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lis 2016 17:48
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Ania52 »

U mnie wielka niewiadoma,bo nie mogę się zalogować z mojego komputera do NFZ. Z pewnych względów musiałam wyczyścić historię i czegoś mi brakuje, jakiegoś programiku.Oj,chyba muszę wezwać młodszą pomoc :o .Pozdrawiam oczekujących.
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aniu52, dużo nie tracisz, marnie się wlecze kolejka. na razie 353 osoby z przydziałem.... :cry:
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kolejka ruszyła z kopytka małego ... a tu nikt się nie chwali ? czy wszyscy zamarli z wrażenia pochyleni nad skierowaniami ?
JerzyP
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Cobyś Pietko 50+ nie mówiła, że nikt się nie chwali, to ja się pochwalę :D
Faktycznie kolejka ruszyła po fatalnym poprzednim tygodniu i to nie z małego kopytka jak piszesz Pietko, przynajmniej na kardiologii. W poniedziałek zaczęła się rozpędzać o 167 miejsc, we wtorek o 202, w środę o następne 227 i dzisiaj aż o 366. Normalny szok, byle tylko nie zapeszyć i kolejka nie zwolniła. Ja wczoraj o 13:26 osiągnąłem pozycję 45 000 na liście oczekujących, tylko i aż tyle :lol:
Życzę wszystkim powodzenia i szybkiego doczekania się upragnionego wyjazdu do sanatorium :lol:
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A właśnie że z małego, w mojej tylko 650 :shock: łeee, ja się tak nie bawię - 4149 . Koleżanka właśnie pochwaliła się przydziałem przy numerze 3900, nadzieja jest matką.... czekających na przydział marzeń :D pozdrawiam
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pietka 50+ pisze: 10 maja 2018 20:41 A właśnie że z małego, w mojej tylko 650 :shock: łeee, ja się tak nie bawię - 4149 . Koleżanka właśnie pochwaliła się przydziałem przy numerze 3900, nadzieja jest matką.... czekających na przydział marzeń :D pozdrawiam
Nieee no, żebym ja już liczyć nie umiała :lol: 788 poszło .... pozdrawiam w tym pięknym dniu :kwiat:
kasienka_f
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2018 11:25

Post autor: kasienka_f »

A ja dzisiaj z numerem 2600 na reumatologii grzecznie czekam.... zobaczymy ile jeszcze :)
JerzyP
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam wszystkim przy piątku ;)
Uścielmy może Pietko, bo nie bardzo rozumiem, wczoraj tylko poszło Ci aż 788 ?????????? :o Ło, to byłoby super, aż Ci zazdroszczę, ale tak pozytywnie ;)

Pozdrawiam serdecznie :D
ODPOWIEDZ