Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina, z tego co doczytałam to wszystko wskazuje na to, że faktycznie będziesz mieć 4 tygodniowy pobyt )
Do wszystkich oczekujących w kolejce:
ja dostałam przydział przy numerze 1444 więc czasem NFZ mile zaskakuje
A wyliczyłam, że w tempie w jakim schodziły mi te numerki, śmiało mogę czekać do wiosny
ewiczka pisze rze dobrze a tu taka dwuja na zielono com pisala wczoraju prawnusia muwi
nie bedzie mnie poprawiac mam sie sama patrzyc jak pisol mlode trochu chlodno teraju