Krynica Zdrój Continental

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dorotka65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2018 18:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Krynica Zdrój Continental

Post autor: dorotka65 »

Jeżeli chodzi o pokoje to byłam tylko w kilku na 2 piętrze ich standard pozostawia trochę do życzenia(myślę że jeszcze nie wszystkie są po remoncie),a gdzie jest najciszej to trudno powiedzieć ,chyba zależ od towarzystwa na turnusie.
2 o jaką kasetkę w pokoju chodzi?
3 proponuję wziąć pokój na 2 piętrze,windy są oblegane no i zdarzały się awarie.Ja pokój miałam przydzielony po przyjeżdzie,warto być rano
4 gimnastyka w basenie jest w ramach zabiegów przeciętnie po 10 w turnusie,ale można wykupić karnet i chodzić sobie prywatnie.
Jak masz jeszcze jakieś pytania to w miarę mojej wiedzy odpowiem.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
KrystynaTeresa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2018 22:14
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: KrystynaTeresa »

Bardzo dziękuję za info. - Kasetka, to metalowa skrzyneczka zamykana na kluczyk i przytwierdzona do szafki/szafy - na osobiste rzeczy takie jak dowód osobisty karta do banku czy inne - chronione- dane osobowe. /Wiele lat temu spotkałam się z tym, że do pokoi trafiali włamywacze i dobierali się do walizki zamkniętej na kłódkę. Nie chodzi tylko o jakieś pieniądze ale ewentualnie o adres zamieszkania i odcisk klucza do domu. A niektóre sędziwe kuracjuszki mieszkają również samotnie - a złodziejaszki grasują/. - Rozumiem, że takiej kasetki w pokoju jednak nie było!
Mam jeszcze pytanko czy lekarz/lekarka są otwarci na sugestie kuracjusza: jakie zabiegi chciałabym dostać? - czy nic z tych rzeczy i bezdyskusyjnie zapisują to, co chcą ? - Pozdrawiam serdecznie
dorotka65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2018 18:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6