Kto do Świnoujscia? Bałtyk od 27.06.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
natka29
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2018 19:35
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Kto do Świnoujscia? Bałtyk od 27.06.2018

Post autor: natka29 »

27 czerwca jadę do sanatorium Bałtyk, Czy jedzie ktoś jeszcze w tym terminie?
Ostatnio zmieniony 04 maja 2018 20:52 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
natka29
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: Kto do Świnoujscia? Bałtyk od 27.06.2018

Czy naprawdę nikt w tym czasie nie jedzie do Świnoujścia?
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Witam serdecznie , mam skierowanie do Bałtyku w Świnoujściu z funduszu na poszpitalne i termin jest od 21 czerwca... Więc może się spotkamy... Natomiast czytając różne opinie o tym sanatorium srasznie jestem załamana i nie wiem jak to będzie.... Aczkolwiek wielką mam nadzieję, że słoneczko i piękne wschody słońca czy zachody zrekompensują inne niedogodności.... Jadę z południa Polski i bardzo kocham morze.. Podaję grzecznościowo telefon...661 253 049.Serdecznie pozdrawiam... :kwiat:
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

Też jadę 21 czerwca do Swinoujścia tyle że na turnus rehabilitacyjny z PFRON , jestem też z małopolski :)
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj,super że będziesz.. ja z Tarnowa jadę,może razem wyjedziemy, będzie raźniej. Proszę napisz, ja planuję wstępnie wyjazd 20.06....serd.pozdrawiam :kwiat:
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

Muzyczka pisze: 11 maja 2018 07:54 Witaj,super że będziesz.. ja z Tarnowa jadę,może razem wyjedziemy, będzie raźniej. Proszę napisz, ja planuję wstępnie wyjazd 20.06....serd.pozdrawiam :kwiat:
napisałam na priv
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mary Kate, Witaj przepraszam ale nie dostałam nic na priv. Albo nie wiem gdzie to jest Ja w swym zapisie za pierwszym razem zapisałam telefon swój, jest tutaj. Mój mail; el-[email].pl. Cały czas myślę o Świnoujściu, oglądam na YouTube miasto,gdyż tam jeszcze nigdy nie byłam,chyba to piękne też miejsce, Choć się boję wyjazdu w nieznane....do tej pory moim miastem nadmorskim był Kołobrzeg, tan jeździłam prywatnie. tam mam swe ukochane miejsca i czuję się bezpiecznie... Świnoujście widzę jest szersze,wietrzne i nieosłonięte od morza parkiem, promenada i inne budownictwo inne,wille poniemieckie, i chyba wszystkiego więcej w Zdroju....inaczej i ciekawiej.... jadę z NFZ na poszpitalne, pierwszy raz morze dostałam i bardzo cieszę się.... Życzę wszystkiego dobrego Serdecznie pozdrawiam do następnego napisania ... hejka
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Muzyczka mnie osobiście bardziej podoba się Świnoujście niż Kołobrzeg. Jest mnóstwo pięknych tras rowerowych,wzdłuż bardzo szerokiej plaży jest też deptak.Promenada przepiękna,wśród zieleni. Z Bałtyku nad morze masz 600 metrów.
Samo centrum i okolice portu też jest urocze. Wierz mi jest gdzie spacerować. Spod Bałtyku do miasta i portu jest miejski autobus.Można też nim podjechać do marketów i do strefy handlu przygranicznego.
Wspaniałe rowerowe wycieczki do Albecku i dalej na niemiecką stronę.Najlepsza wypożyczalnia rowerów jest prawie naprzeciwko Bałtyku od wejścia po lewej stronie tuż za pocztą.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wow!!!! Już mi lżej i może dam radę w Świnoujściu.... Felice, bardzo bardzo dziękuję za wspaniałe wiadomosci.... Mam nadzieję że skorzystam ze spacerów jak najwięcej, bo to jest najważniejsze a szczególnie nad morzem... Do centrum miasta to może raz czy dwa razy skoczę ale nie chcę za dużo, gdyż miasto mam u siebie.. hi....strefa przygraniczna też mnie interesuje i rzeczywiście to jest inaczej niż Kołobrzegu..... natomiast widzę małą różnicę w tych dwóch miastach, gdyż Park Żeromskiego jest dawnym, zabytkowym starym parkiem i te wysokie duże drzewa osłaniają od wiatru z morza lub też z drugiej strony, od wiatru z lądu jak się spaceruje morzem... Tutaj w Świnoujściu chyba nie ma takiej osłony, wydmy i krzewy mają roślinność dość niską i będzie wietrznie często..ale dam radę.... Jestem wdzięczna za wskazówki i bardzo bardzo dziękuję z całego serca.... Bardzo dziękuję Felice za wskazówki co do autobusu i na trasy rowerowe, na pewno skorzystam z wyjazdu do Niemiec... myślałam też o promie.... Życzę zdrowia i wszystkiego dobrego i najpiękniejszych chwil w życiu Serdecznie pozdrawiam
natka29
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Bardzo się cieszę, że ktoś się odezwał, dziękuję za odzew. Pozdrawiam Muzyczka, Felice, MaryKate. Podpisuję się pod opinią Felice. Nawet jeżeli w samym ośrodku warunki będą gorsze, to w tym kurorcie nie można się nudzić. Atrakcji nie brakuje. Nowsza część promenady jest przepiękna. A przygraniczne niemieckie miasteczka przecudne (w stylu Sopotu). Muzyczka mam nadzieję, że się spotkamy. Ja przyjeżdżam trochę później.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ