Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pedrus
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2012 20:37

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: Pedrus »

Witam mam prośbę do tych co mają turnus od 1 lipca napiszcie jak było ja mam od 18 sierpnia wiec najświeższe wiadomości mile widziane:).Pozdrawiam kuracjuszy .
Pedrus
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2012 20:37

Post autor: Pedrus »

Do Suzi z Warszawy -jeśli Chciała byś po mailować z mną o tym sanatorium ? oto mój adres [email].pl
Pozdrawiam:)
tobi00000
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 15:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: tobi00000 »

Witam.
Właśnie dostałam "zaproszenie" do tego sanatorium na 16.08 :( czytam opinie i widze, że może być ciężko. Może jest tu ktoś kto ma to sanatorium "na świeżo"? Ktos pisał, że jest wyremontowane, i że pokoje niektóre nie mają łazienek :/ Może ktoś to zweryfikować? Pozdrawiam
ro246bert
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2013 07:00
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ro246bert »

Byłem tam w zeszłym roku myślę że od tej pory dużo się zmieniło ze względu na to że obiekt był w remoncie tj. remonty łazienek i pokoi jest tam coraz przyjemniej zabiegi super jedzenie dla mnie 50 latka wystarczało (jeżeli ktoś jedzie się najeść to nie wystarcza) z dworca do ośrodka jest nie cały kilometr z atrakcji poza Ciechocinkiem i Toruniem nie ma nic chyba że ktoś lubi spacery. Jeżeli umiemy się zorganizować to nie można się nudzić. Oczywiście obsługa i personel bardzo pomocni i mili. Ja w każdym bądż razie miło spędziłem tam swój pobyt. Pozdrawiam
tobi00000
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 15:02
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: tobi00000 »

Bardzo dziękuję za odpowiedź :) Prosze mi jeszcze napisać czy oprócz lasku i brudnego parku nie ma tam totalnie nic. Nie interesuja mnie imprezy (w moim stanie) Ale może chociaż jakaś kawiarenka?
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 21:54
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: WiKaPi »

Właśnie dostałem tam z ZUS skierowanie od 9 września. Troszkę już opini przeczytałem , mam takie pytanko czy jest tam dostęp do sieci WI-FI. Czy osoby z ZUS mają szansę dostać pokój jednoosobowy. Co do jedzenia najwyżej stracę troszkę niepotrzebnych kilogramów, najważniejsze żeby zabiegi były w porządku, i fajne towarzystwo.
Pozdrowienia :lol:
Paawel
Na forum od: 23 lip 2013 16:24
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Paawel »

Witam
Też mam zaproszenie na 16.08 i chciał bym się dowiedzieć czy jest tam wifi?
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 21:54
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: WiKaPi »

Z tego co udało mi się dowiedzieć WI FI jest na 1 pietrze na korytarzu.
Widzę że jesteś z wielkopolskiego , jedna osoba na forum cały czas sie ogłasza że jedzie w tym samym terminie co Ty samochodem z Poznania.
Pzdr
Paawel
Na forum od: 23 lip 2013 16:24
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Paawel »

Ja tez jadę samochodem z pod poznania i tu mam kolejne pytanie. Co z parkingiem wie ktoś coś bo telefonicznie dowiedziałem sie że jest a w internecie wyczytalem ze jest ale płatny i to nie mało bo 70zl za 2 tygodnie czy ktoś może coś wie konkretnie ?
snajper762
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2013 13:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: snajper762 »

Witam mam termin na 16:08 jadę z Warszawy ktoś jeszcze? chętnie nawiążę kontakt, info na prv.

Co do jedzenia to trąci mi tu trochę wojskową stołówką ;) , jestem w stanie to przełknąć. Za to atrakcje typu spacery,yy.. no... :lol: . Obawiam się że poza parkiem który pamięta jeszcze kuracjuszy z PRLu nic tam nie ma... W gruncie rzeczy zależy mi wyłącznie na tym żeby doprowadzili mnie do stanu urzywalności,reszta jest mało istotna..

W skrócie mam problemy z nogami i kręgosłupem ciekawe czy będziemy podzieleni na grupy pod kątem schorzenia??
Zablokowany