Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Martika pisze: 24 mar 2018 13:07
Kombinowałam jak tu się wysyła PW, ale nie wykombinowałam, więc podam tu
[email].pl
Wielkie dzięki
Zus mnie tam wysyła i jestem nieco przerażona.
Strach ma wielkie oczy, uwierz mi, ciesz się ze jedziesz do takiego pięknego ośrodka.
Pierwsze dwa dni, są takie troszkę dynamiczne, bo musisz poznać lokalizację pomieszczeń z zabiegami, ale jest czytelnie wszystko opisane, zawsze pierwszy raz możesz dopytać w recepcji.
Email poszedł.
Na filmiku jednym, jest pokazane jedzenie - szwedzki stół, ja wykupiłem dodatkową opcję.
Na zdjęciach w emailu, masz kilka zdjęc menu, porównanie pomiędzy podstawą ZUS a tym co oferują za dopłatą, 15 zł dziennie za śniadanie-obiad-kolację.
dzięki Biker, podoba mi się. Kolejny wyjazd z ZUS-u będzie pewnie do Wieńca ale to pewnie za 2 lata albo przynajmniej 1,5. Czy tam są kąpiele siarczkowe dostępne dla kuracjuszy ZUS? albo NFZ?
Bardzo dziękuję za maila
Ośrodek wygląda bardzo ładnie.
Przede wszystkim przeraża mnie długość pobytu.
Źle się czuję przebywając długo poza domem.
A tu aż 24 dni...
Jeszcze gdyby trafiła mi się jedynka, to byłoby fajnie.
Nawet myślałam, że można sobie ją zarezerwować za dopłatą, ale niestety nie. Muszę więc liczyć na łut szczęścia.