Sanatoryjne to i owo.....
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Sanatoryjne to i owo.....
-
forumowicz
Co zbigniewie chcesz robić czy zrobić z czyimś zyciem?
Czy w swoim masz wszystko dobrze poukładane czy zapatrzyłeś się na tych co lażą teraz za wszystkimi i podsłuchują ?
kuracjusz54
-
forumowicz
Powiem tak, byłam kilka razy w sanatorium , widziałam różne sytuacje i pijaństwo, i nieobyczajne zachowanie (jak to określasz) , i nie zaprzeczam że tego nie ma . Jest oczywiście, w jakiejś części jest ale nie będę się siliła określać proporcji . Natomiast nie widzę potrzeby mielenia tematu i podkreślania , że sanatorium to siedziba zła i rozpusty ( bo chyba chcesz żeby tak to nazywać), każdy zachowuje się tak jak mu odpowiada i jaki po prostu jest, nie mnie oceniać jego zachowania , nie interesuję się życiem innych , no przynajmniej nie w takim stopniu żeby uskuteczniać o tym dysputy . A dlaczego mamy nie rozmawiać o przyjemniejszych stronach pobytu sanatoryjnego ? tylko o pijaństwie.....
W realnym życiu nie fascynuje minie temat plotek o gwiazdach, ani tematyka kryminalna, przyjmuję to jako występowanie zjawiska i tyle , tak samo odnoszę się do "sensacji" sanatoryjnych. Nie akceptuję ale nie moja rola piętnowania czy umoralniania.
Z takich to względów nie mam potrzeby podtrzymywania Twojego tematu .
-
Gość
Pozdrawiam wszystkich trzeźwych bo są tacy że uważają że jak kuracjusz to pijak.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Miejmy trochę szacunku dla siebie wzajemnie.
-
Gość
-
forumowicz
- jania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 paź 2017 15:47
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9