Ciche Wąwozy i nic więcej

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
matkapolka1
Na forum od: 22 lip 2013 21:54

Ciche Wąwozy i nic więcej

Post autor: matkapolka1 »

Wreszcie jest.Jadę do Nałęczowa.Ciche Wąwozy.Opinie niezłe a na miejscu szok. Może nie powinienem porównywać,ale było się tu i tam. Już przy przyjęciu w recepcji ustawili nas do pionu. Pokoje niedosprzątane,brudne łazienki, śmieci zabierane tylkl na żądanie.Jedzenie marne chociaż obsługa sympatyczna. Niegrzeczne pielęgniarki i wszechwładna lekarz naczelna. Jest też i plus. W podziemiach,w dziale zabiegowym inny świat. Fachowe,sympatyczne i zawsze usmiechnięte dziewczyny starały się jak mogły aby nam zniwelować przykrości z górnych pięter. Zgadzam się z
postem "warszawianki"- nie dało mi się przez cały turnus dostać do dyrektora.Albo go nie było albo był tak zapracowany, że nie znalazł czasu dla mnie,ale i dla moich sąsiadów od stolika,którzy mieli zastrzeżenia do wyżywienia.Właściwie to nie wiedzielismy nawet jak wygląda bo nie przedstawil się turnusowi jak to jest w zwyczaju. Mówilo się,że pani sekretarka wpuszcza do dyrektora tylko kuracjuszy pelnoplatnych i chyba tak bylo.Obiecałem sobie,że nigdy nie dam się namówić na to marne sanatorium.
wanda111
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2012 11:27

Re: Ciche Wąwozy i nic więcej

Post autor: wanda111 »

Matkapolka -trochę przesadziłeś/łaś.Można wytrzymać,ale faktycznie nic nadzwyczajnego,przereklamowane sanatorium.Pana dyrektora też nie miałam okazji poznać.Chyba był na urlopie.
ODPOWIEDZ