Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
tomaszsanat pisze: 09 mar 2018 11:01
witam wszystkich ,ludzie pomożcie co robić dostałem pobyt w Nałęczowie na maj mieszkam w Poniatowej można sie załamać .Ratunku
Tomasz znajoma jedzie z Lublina w marcu i jest zadowolona bo blisko pozdrawiam nie wpadaj w panikę napewno bedziesz zadowolony z zabiegów
Wyrazy wspólczucia Szkoda kasy nawet na klimatyczne. Jedź do NFZ i grzecznie poproś o zmianę , użyj swojego uroku jesteś przecież facetena tam pracują kobiety Dasz radę
Marek jakie dwadzieśćia zaledwie 15km może nie raczej nie pojadę przecierz to beses zapłacić 500zł i co sobote być w domu a tak apropo powietrze w poniatowej lepsze jak w nałęczowie
tak wszyscy mówią bedziesz zadowolony ciekawe czy ktoś z was jakby dostał Nałęczow czy byłby zadowolony tym bardziej moje schorzenie drogi oddechowe a nie kardiologia lekarz sie pomylił a ja nie przeczytałem to teraz mam cos pieknego