Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie wybierajcie się do Horyńca nie kompetentni lekarze rozpisują zabiegi w razie poważnej choroby wyślą was do szpitala. W czasie grypy tak jak teraz ja byłam chora nie dostaniecie nic, może witaminy poważne zabiegi są nie dostępne.
A ja myślałem że oprócz mnie, nikt się nie odważy napisać prawdy o Horyńcu . przeczytaj moją relacje jest na drugiej stronie. BRAWO.... TYlko czy piszemy o tym samym sanatorium??
A o jakim obiekcie piszesz?
Jak jest poważna choroba, to bardzo dobrze, ze lekarze z Horyńca wysyłają do szpitala.
Grypę przede wszystkim leczy się leżąc w łóżku i dużo pijąc.
Co to znaczy poważne zabiegi?
Czy Jarko jesteś odważny, to mam wątpliwość. To co napisałeś o CRR Krus, to jest Twoja opinia i Twoje doświadczenie.
Uczciwe jest pisanie tutaj o swoich doświadczeniach.
moniqa pisze: 06 mar 2018 18:36
Czy Jarko jesteś odważny, to mam wątpliwość. To co napisałeś o CRR Krus, to jest Twoja opinia i Twoje doświadczenie.
Uczciwe jest pisanie tutaj o swoich doświadczeniach.
Nie rozumiem , Jedno zdanie zaprzecza drugiemu. Pomyśl , albo inaczej to napisz . Z resztą niech tak będzie A ja jestem nie kumaty Przecież ja pisałem o swoich doświadczeniach , a nie zasłyszanych. No to teraz będę myślał cały tydzień nad sensem Twojej wypowiedzi
Dlaczego nie piszecie konkretnie o jakie sanatorium chodzi są przecież 3 sanatoria ja byłam w dwu CRR i Dom Zdrojowy i z obu jestem zadowolona a w czerwcu jadę do CRR na rehabilitację ambulatoryjną .