Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam szanowne grono forumowiczów
Mam pytanko z okazji pierwszego wyjazdu na kurację z zus chciałbym się poradzić w temacie co wybrać jaki ośrodek a więc:
1.DZIWNÓW
2.STEGNA
3.GOŁDAP
4.AUGUSTÓW
5.OLECKO
6.JELENIA GÓRA
7.MUSZYNA
8.POLAŃCZYK
termin około marzec kwiecień maj
za pomoc dziękuję
Ostatnio zmieniony 03 mar 2018 12:40 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
ooooooooooo, a kto da Ci taki wybór
tak duże odleglości, a przecież ZUS wysyła w 90% do miejscowości tych najbliższych miejsca zamieszkania
Dziwnów i Stegna chyba mają najlepsze opinie
ale ja wybrałabym Polańczyk w maju, gdyby tylko ktos mi dał taki wybór
hmmm nigdy nie byłem w Polańczyku zawsze coś się nowego pozna i zwiedzi jakieś dobre buty trzeba będzie sobie załatwić i oby po pierwszym razie chciało się jeszcze:)
przemust3 pisze: 03 mar 2018 09:35
Witam szanowne grono forumowiczów
Mam pytanko z okazji pierwszego wyjazdu na kurację z zus chciałbym się poradzić w temacie co wybrać jaki ośrodek a więc:
W jakim oddziale masz nadzieję na taką ofertę do wyboru? ZUS na Śląsku ma dużo oddziałów... zatem gdzie taki wachlarz ofert?