Alma Sobieszewo

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
aniek06
Na forum od: 25 lut 2018 12:13
Staż sanatoryjny: 3

Re: Alma Sobieszewo

Post autor: aniek06 »

Witam, byłam na turnusie w Sobieszewie w listopadzie zeszłego roku, teraz znów staram się o sanatorium, mam nadzieję, że uda się jeszcze raz pojechać do Almy. Świetna miejscówka, blisko plaża, las – jest gdzie spacerować. Dla spragnionych innych rozrywek dobry dojazd do centrum Gdańska, blisko do teatru, kina i filharmonii. Pokoje standardowe 2 i 3 osobowe, warunki dobre, czysto, jedzenie urozmaicone – drugie danie obiadowe chyba nie powtórzyło się przez całe 24 dni. Ale najważniejsze, to zabiegi wykonywane na naprawdę wysokim poziomie. Cała kadra fizjoterapeutów , to młoda uśmiechnięta i niezmiernie życzliwa człowiekowi ekipa. Podziękowania należą się również paniom z recepcji za ich pomoc w planowaniu kulturalnych wypadów do miasta. Ogólnie mówiąc, ja z pobytu byłam zadowolona, chętnie tam wrócę – może teraz uda się latem. Anna
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Troszkę to dziwne ,że trzy posty i wszystkie wychwalające (jeden po drugim ) .tylko dlaczego nie wpłynęły zaraz po turnusie . Myślę ,że jest to świadoma akcja tego ośrodka (obym się mylił) . Bo tak"" ni z gruszki ni z pietruszki ""Alma próbuje podreperować swoją reputację tak mi to wygląda
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Chyba Sztani masz rację. Pierwszy i trzeci post pisany jakby jedną ręką ;)