Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Martinko pożyjemy zobaczymy.
NFZ przez styczeń narozdawał skierowań teraz widzę zaczyna się huśtawka zwrotów.
Pewnie trafiły się wielkanocne terminy a nie każdy chce. Albo nie wiadomo co.
Bogutka
Chmurka07 pisze: 06 lut 2018 10:40
Tak Bogutko ja mogę i chcę jechać dopiero w maju
Witam, u mnie zaczęły się plany urlopowe.Chmurko, może by zadzwonić do NFZ i zapytać jaki miesiąc
nam planują/ja mam kilkaset więcej/? Jaki tam numer? Dziękuję. Pozdrawiam.
Chmurka07 pisze: 06 lut 2018 10:40
Tak Bogutko ja mogę i chcę jechać dopiero w maju
Witam, u mnie zaczęły się plany urlopowe.Chmurko, może by zadzwonić do NFZ i zapytać jaki miesiąc
nam planują/ja mam kilkaset więcej/? Jaki tam numer? Dziękuję. Pozdrawiam.
Jeżeli zadzwonisz to napewno Ci określą jakiś termin, może niedokładnie ale przynajmniej w przybliżeniu..Ja narazie nie dzwonię bo mi nie minęło jeszcze 18 miesięcy od ostatniego pobytu w sanatorium. Czekam więc cierpliwie.
Bogutka5 pisze: 05 lut 2018 15:00
Martinko pożyjemy zobaczymy.
NFZ przez styczeń narozdawał skierowań teraz widzę zaczyna się huśtawka zwrotów.
Pewnie trafiły się wielkanocne terminy a nie każdy chce. Albo nie wiadomo co.
Bogutka
Jeśli się nie mylę to Wielkanoc 2018 mamy w kwietniu . Który NFZ wydaje w lutym skierowania na kwiecień?