Czy komuś się podoba czy nie to muszą dać orzeczenie pozytywne z uwagi na stan zdrowia. Szłam na spokojnie bez stresu bo wiem co mam w kręgosłupie i jak cierpię z tego powodu. Pani dr jak zobaczyła moje MR całego kręgosłupa to jej
Sanatoria ZUS 2018
-
Alicja3140
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2017 17:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Re: Sanatoria ZUS 2018
Kochani, jeżeli są przesłanki do intensywnej rehabilitacji to głowa do góry.
Czy komuś się podoba czy nie to muszą dać orzeczenie pozytywne z uwagi na stan zdrowia. Szłam na spokojnie bez stresu bo wiem co mam w kręgosłupie i jak cierpię z tego powodu. Pani dr jak zobaczyła moje MR całego kręgosłupa to jej
po zbadaniu stwierdziła bez żadnej wątpliwości dostaje orzeczenie pozytywne na rehabilitację. I jedynie dziwiła się, że z moim peselem mam taki tragiczny kregosłup
Spróbuję się poddać intensywnej rehabilitacji (mam w lutym i w kwietniu) i potem jadę z ZUS. W ciągu pół roku jak nie będzie mi lepiej idę na operację. 
Re: Sanatoria ZUS 2018
Dodam,iż zgadzam się z Alicją, choć ZUS w tamtym roku odmówił mi rehabilitacji.Pozdrawiam.