Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Post autor: ela-ela »

Olenko tak myślałam to sanatorium jest bardzo fajne byłam tam 2 lata temu. Jedzenie bardzo dobre zabiegi też mogą być miejscowość też ładna. Będziesz zadowolona. :kwiat: Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Olenko dobre sanatorium i piękny Iwonicz ,będziesz w centrum uzdrowiska :)
olenka989
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sie 2014 17:42
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: olenka989 »

Dziękuję Wam Dziewczyny-pocieszyłyście mnie.Teraz tylko muszę błagać szefową o urlop w tym terminie
Awatar użytkownika
maria 71
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2016 10:41
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: maria 71 »

Dzień dobry forumowicze,
uprzejmie sygnalizuję :lol: , że w styczniu kolejka zmniejszyła się o 1211 pozycji. Obecnie nr 8162. Nieźle jak na mój Oddział. Zobaczymy jak będzie w lutym, przed dwoma laty luty był u mnie rekordowy, jak nigdy wcześniej i później.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Oleńko .... jest co jest . Dziewczyny piszą, że fajnie tam i tej wersji się trzymaj. A ja trzymam kciuki za rozmowy o urlopie. Uff jak ja tego nie lubie. Normalnie od razu czuje sie jakbym informowała o planowanym podłożeniu bomby, hihi.
A poza tym styczeń minął z rekordowymi spadkami 1380 miejsc .... pierwszy raz w historii mojego śledzenia. Średnia miesięczna jest około 750.
I myślę, że to nie z powodu zwiększonej ilości skierować tylko ich przydziałów na odległe terminy - kwietniowe a nawet majowe.
Bo takie widziałam.
Pozdrawiam, Miłego dnia
Bogutka
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Bogutka5 pisze: 01 lut 2018 08:08 Oleńko .... jest co jest . Dziewczyny piszą, że fajnie tam i tej wersji się trzymaj. A ja trzymam kciuki za rozmowy o urlopie. Uff jak ja tego nie lubie. Normalnie od razu czuje sie jakbym informowała o planowanym podłożeniu bomby, hihi.
A poza tym styczeń minął z rekordowymi spadkami 1380 miejsc .... pierwszy raz w historii mojego śledzenia. Średnia miesięczna jest około 750.
I myślę, że to nie z powodu zwiększonej ilości skierować tylko ich przydziałów na odległe terminy - kwietniowe a nawet majowe.
Bo takie widziałam.
Pozdrawiam, Miłego dnia
Bogutka
Witam, zgadzam się z Twoimi spostrzeżeniami.Nasz wyjazd nastąpi w okolicach czasu wskazanego w informacji NFZ.
Maelan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2018 14:31
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Maelan »

Pozdrawiam wyjeżdżający życząc udanego pobytu .
U nas w mazowieckim NFZ coś ruszyło ja po tygodniu przesunęłam się o 1600 numerków!!! 😮 I tym samym jestem w połowie czwartego wagonu 🙂
Kasia50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2017 12:09
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Kasia50 »

Witam ,w łodzkim funduszu w styczniu spadło 3200numerków.Oby luty nie zawiódł.Reasumując, w ubiegłym roku spadki podobne ..Pozdrawiam oczekujących i szczęśliwców że skierowaniem w dłoni. :D
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2017 16:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: beatrix-67 »

Kasia50 pisze: 01 lut 2018 17:29 Witam ,w łodzkim funduszu w styczniu spadło 3200numerków.Oby luty nie zawiódł.Reasumując, w ubiegłym roku spadki podobne ..Pozdrawiam oczekujących i szczęśliwców że skierowaniem w dłoni. :D
Witaj Kasiu!
Aktualnie to który masz numerek w kolejce? :o Jeżeli tak spadają u was w łódzkim numerki miesięcznie ponad 3 tyś to profil schorzenia na pewno nie reumatologia.neurologia czy ortopedia tylko jakiś inny bo ci ze schorzeniami ruchomymi zawsze długo czekamy u mnie w lubelskim na miesiąc spadło około 700 numerków ja też tak chcę :D
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2017 16:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: beatrix-67 »

Dzisiaj mam 6300 numerek ten szósty wagon jakoś się wlecze i wlecze chyba tory zamarzły :P
ODPOWIEDZ