Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiesniaczkaela pisze: 29 sty 2018 13:48
Rehabilitacja z ZUS 2018 c.d.----- Dzisiaj przyszedł list z ZUS a w nim skierowanie na rehabilitację - Jantar- Centrum Wypoczynku i Rehabilitacji - DZIWNÓWEK od 5 maja 2018 r
Elu gdzie zniknęłaś . i desperacko Cię po tematach muszę szukać
Kochana moje gratulacje teraz to śpiewająco dotrwasz do maja
Buziole
Dotka Węgry jak Węgry jedź jak lubisz zamki do Starej Lubownej tam zamek wspaniały kiedyś przez 400 lat w rękach Polskich.
Wspaniale utrzymany . Eh Polska kiedyś ... a może jeszcze kiedyś...
Jeszcze raz wszystkim dziękuję.Adelko zalatana jestem jak helikopter .A może wieczorkiem na druty?.Tojka kawusia obowiązkowa.Musimy się skontaktować .Na razie w fabryce pracy multum,ale myśl o maju daje przetrwać.
Dziś byłam na komisji i dostałam rehabilitację stacjonarną Pani dr poinformowała mnie, że zmieniły się zasady i za dwa tygodnie dostanę miejsce wyjazdu i termin. Padła sugestia , że można prosić o termin składając podanie. Dostałam orzeczenie i złożyłam podanie wskazując termin i miejsce
Muszę czekać cierpliwie
Witam Wszystkich
Dziś byłam na komisji w Wawie rehabilitacja przyznana podanie o termin wakacyjny złożone, szkoda że nie pomyślałam żeby im grzecznie miejsce zasugerować, ale teraz przepadło. Zostało czekać na skierowanie. Pozdrawiam.