Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nina+21 pisze: 25 sty 2018 23:26
Witam. Ja również rozpoczynam rehabilitację od 13 lutego w Sasance w Świnoujściu. Nie wiem jak tam dojechać, jestem z warmińsko- mazurskiego. Trochę przerażona jestem odległością.. Pozdrawiam.
witam ...ja jadę z częstochowy więc i nie pomogę ale pewnie jest jakieś połaczenie bezposrednie
Ja mam dalej ...jade tam 2 raz jak masz pytania to pytaj .....jest troche kłopotu bo trzeba promem przepłynąć na drugą strone i zaraz jest taxi 15 zł kosztowało do sasanki nie radze na nogach bo daleko ... pozdrawiam
ja jadę z częstochowy ale może masz paciąg do świnoujścia ...trzeba promem na drugą strone a potem taxi 15 zł bo daleko do sasanki ,,,ja juz tam byłam masz pytania to pytaj pozdrawiam
Do Świnoujścia do Sasanki jadę pierwszy raz. Pociągiem z Iławy mam przesiadkę w Poznaniu potem Szczecin Dąbie i Świnoujście i potem prom i jak piszesz taksi. Będzie ciężko.. Nie wiem jakie są pokoje czy dwójki? Ostatnio miałam pecha i koleżanka w pokoju trzy tyg tak mi chrapała, że stopery w uszy i tab na sen i poduszka na głowę i jeszcze słyszałam. Mam nadzieję, że trafię troszkę lepiej... Nie wiem jak baza zabiegowa, czy można dokupić jeszcze zabiegi. Trochę się denerwuję tym pobytem zamiast się cieszyć. Może jakieś cenne wskazówki , będę wdzięczna. Pozdrawiam.
witam......podam ci meila [email].onet.pl będzie łatwiej się dogadać ... ja jadę dzień wcześniej nocleg kosztuje 82 zł ale wpuszczają po 20 jak wszyscy wyjadą . torbę wysyłam kurierem bo nie będę dzwigać ... pokoje są 2i 3 osobowe co do zabiegów to nie wiem ale chyba można .....pozdrawiam .....
Zabiegi mozna dokupować , oczywiście po zgodzie lekarza .. informacja z 2016 roku
Nina .. o 10,36 masz pociąg do Poznania , a stamtąd bezposredni do Świnoujścia . Co prawda jesteś po 19 w Świnoujściu , jadac z przesiadką w Dąbiu , ok 2 godz wcześniej ...
Może rozważ wyjazd dzień wcześniej
Dziękuję GENIA Jakoś muszę sobie poradzić dotrzeć tam pociągiem, choć cały czas mam nadzieję, że odezwie się ktoś, kto jedzie samochodem do Świnoujścia z warmińsko- mazurskiego lub okolic. Wyjadę oczywiście dzień wcześniej bo to i tak cały dzień w podróży. Pozdrawiam cieplutko
Szukam kogoś kto jedzie samochodem do Sasanki w Świnoujściu z warmińsko- mazurskiego. Wiem, że z mojego oddziału Krus jedzie siedem osób. Może ktoś jeszcze się odezwie. Pozdrawiam.