Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na Zawiadomieniu o skierowaniu na rehabilitacje lecznicza w ramach prewencji rentowej ZUS brak jest wyraznego sformulowania o odwolaniu, jednak jest zapis
Jesli nie bedzie Pan-Pani mogl-mogla pojechac na rehabilitacje w wyznaczonym terminie , prosze niezwlocznie poinformowac Wydzial Orzecznictwa itd....
Mozna na tym sie oprzec Korzystalam z tego juz w ub.latach
Dotka, ja to moze nie az tak super
ale dla mnie bardzo wazne bylo nadmorze bo mam dodatkowy zabieg szybki marsz nordikowy brzegiem morza a w gratisie dla tarczycy wdychanie jodu a w drugim i trzecim gratisie moje osteoporozowe kosci dostana ruch, a moje cialo zrzuci pare kg
Tojka ja to się śmiałam ostatnio z koleżankami, że odchudzanie w sanatorium uda się jeśli pojedzie się na kurację bez gotówki i karty kredytowej Ale oczywiście Ci życzę, żeby tych kilogramów poszło precz jak najwięcej, zresztą sama na to liczę
Prosze o udzielenie informacji kiedy moge sie spodziedac wyjazdu w ramach prewencji ZUS ze slaskiego ZUS.Nadmieniam iz na komisji bylem dn. 26 stycznia i mam przyznany wyjazd stacjonarny .
Dotka ma rację. Tylko wyjazd bez pieniędzy i karty pomoże w zrzuceniu wagi. Wróciłem w czwartek z Ustronia-Równicy i przy moim stoliku panie przybrały po trzy kilogramy. Codziennie ciasto z cukierni "BAJKA " naleśniki z różnym nadzieniem, kolega kupował co drugi dzień kurczaka z różna w Cerfurze. po 5 pączków w Lidlu. Po prostu masakra. Oczywiście śniadania, obiady, kolacje normalnie zjadali na stłówce. Co powiecie na taki sposób życia w sanatorium na turnusie ZUS. Nawet codzienna parkietoterapia nic nie pomagała. Mieli jeszcze większy apetyt, bo po powrocie z Klubu Kuracjusza dopiero brali się za spożywanie w pokojach wcześniej zakupionych specjałów. Pozdrawiam.