Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Aga83 jeszcze nawet miewyjechałem.Jadę jutro w nocy ,na rano powinienem być.Nic niespakowane,samochód nieprzygotowany,milion spraw do zamknięcia na jutro.Dobrze jak złapię 2 godziny snu to będze cud.Pisz jak tam jest,pozdrawiam.
Super miejsce . Dziś zwiedzanie miasta , basen obowiązkowo zaliczony , znalazłam kogoś kto nadaje na podobnych falach i jest naruralny i najważniejsze , że nie udaje kogoś kim nie jest. Zadowolona !
Witam Aga 83 mam pytanko turnus masz od jutra a z tego co się domyślam to już tam jesteś,czy można tak dzień wcześniej i jak to ewentualnie załatwic gdzie trzeba zadzwonić i ile ewentualnie kosztuje dopłata. Ja mam turnus od 16 marca i zastanawiam się,gdy wyjadę 16 to ja dotrę na popołudnie,bo trochę kilometrów mam do pokonania. Z tego co troszkę poczytałam to dobrze być rano,czy to ma znaczenie w wyborze pokoi,czy są nam naznaczone odgórnie.Jadę pierwszy raz do sanatorium. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Hej mam pytanko odnośnie parkingu przy Sanvicie bo jutro wyjeżdżam i będę w Iwoniczu ok 8.00 a mam trochę bagażu i nie nie chcę mi się daleko tego dźwigać, wiem że jest tam płatny parking ale nie wiem jak duży i czy będzie miejsce?
Kasiu w dniu przyjazdu możesz podjechać nawet pod drzwi za darmo. Jak nie chcesz płacić to po skręceniu w Jana Rąba z lewej masz parking darmowy lub 100 m wyżej przed pensjonatem Amelia masz duży parking darmowy. Po schodkach do góry będziesz miała 150 m do samochodu. Ja tam parkowałem i wszystko było spoko. Kasę lepiej wydać na przyjemności.
Skromna na prywatnych kwaterach noclegi taniej ale zadzwoń do Sanvitu to się dowiesz ile za nocleg kasują.
skromna40 pisze: 25 sty 2018 13:53
Witam Aga 83 mam pytanko turnus masz od jutra a z tego co się domyślam to już tam jesteś,czy można tak dzień wcześniej i jak to ewentualnie załatwic gdzie trzeba zadzwonić i ile ewentualnie kosztuje dopłata. Ja mam turnus od 16 marca i zastanawiam się,gdy wyjadę 16 to ja dotrę na popołudnie,bo trochę kilometrów mam do pokonania. Z tego co troszkę poczytałam to dobrze być rano,czy to ma znaczenie w wyborze pokoi,czy są nam naznaczone odgórnie.Jadę pierwszy raz do sanatorium. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Nie powiem ci bo jestem w crr krus nieznam , u nas czym prędzej tym lepiej możesz zadeklarować z kim chcesz mieszkać .
Witam wszystkich ,dotarłem 6.45 niejest źle narazie jestem sam w pokoju.Jak tam zadomowieni, szynka czeka,herbata też ,pytanie jak się znajdzemy,pozdrawiam.