Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam . Przyznam że Darek poszedł po bandzie . Ja swoją przygodę sanatoryjną zaczęłam w 2015 r. więc i doświadczenie marne . Co zaś tyczy się wczasów małżeńskich , to mają prawo , płacili składki ale trochę mnie wkurza fakt przydziału pokoi . W jednym się z Darkiem zgodzę . Temat wyjazdów 14 dniowych. Sama tego nie wymyśliłam . Były przeprowadzane anonimowe ankiety wśród kuracjuszy 70+ i 90 % stwierdziło że 21 dni to za długo .