Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BYŁO MINEŁO ... ale zawrze taki stan może wrócić , czas chyba pisać wniosek o skierowanie do sanatorium
Ja osobiście z dużą chęcią pojechałbym raz jeszcze Mam bardzo miłe wspomnienia
BYŁO SUPER !
Z tym pisaniem wniosków to jest różnie to wszystko zależy od wspaniałych lekarzy orzeczników.Wniosek był już napisany ,ale decyzja przyszła z uzasadnieniem:nie stwierdzono celowości przeprowadzenia rehabilitacji leczniczej. (jak stawałam na komisje za duży miałam dekolcik i paznokcie pomalowane ).Ale nie tracę nadziei złożę następny za jakiś czas
Romanse a co to takiego? haha. Dwa razy bylem w Krynicy Gorskiej i nie zaluje!!!! Chyba wiecie o czym pisze,jestem atrakcyjnym facetem wieeeeec haha. Czy jedzie moze jakas fajna niewiasta do Krynicy gorskiej w styczniu 2012? Mily i sympatyczny facet pozdrawia....